//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover imageDiaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome.


Bigfoots!Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Fatin Farhana
Others:   


terima kasih

assalamualaikum. hai korang, nana hari ni nak cakap yang hari ni hari yang paling mengecewakan.

hari tu nana online facebook. lepastu tetiba ada kawan nana post something about meluat kat someone. nana dah terasa gila sebab apa yang dia post, berkaitan dengan nana. then nana cakap la dekat kakak angkat nana yang nana nak keluar dari group. sampai la hari ni nana baca satu tweet dari diorang, diorang meluat, menyampah dengan nana. sampai nana tanya diorang, bertegur dengan diorang. nana tanya sorang, tiga orang serbu nana. diorang hina nana macam nana tak de pendirian je. mula2 nana sabar. tapi, satu level nana dah tak boleh tahan. nana keluarkan jugak airmata. 1 demi 1 perkataan yang buat nana nangis.

waktu tu nana call aqilah, adeq angkat nana. nana cerita kat dia. cuma Allah je yang tau perasaan nana. nana cerita sampai dia tak dengar apa yang nana cakap *lap air mata* nana tweet lagi sekali, jantung nana sakit sangat. macam nyawa nana dah takde. nana pejam mata. fikir balik apa yang nana buat kat diorang. aqilah mention nama nana dengan sorang daripada yang serbu nana tu. then dia terus mention lagi dua orang. ya Allah, nana tak nak aqilah gaduh dengan diorang sebab nana sayang qilah. ada sorang ni, kat facebook, dia cakap nana nak ramai lelaki. nana tak pernah pikir nak buat semua tu. nana tak perlukan semua tu. nana cuma nak jadi kawan diorang je.

Awak semua, terima kasih sebab buat saya macam ni. saya percaya ini cuma kesilapan yang orang buat suka2. saya paham kenapa. saya cuma harap awak semua maafkan perbuatan saya