//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome.


Bigfoots!



Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Fatin Farhana
Others:   


terima kasih sebab buat saya sedih !! =.='

assalamualaikum .... woooaaahhh ... apa nak jadi pown fatin tak tau ... sedih bhai .... da lama tak nangis ... baru hari nie nangis ... sebab apa ??? sebab fatin gila ... chit-chat dengan FARHAN , tetibe nangis ... =.=' serius tak suka ...siapa FARHAN ? kawan facebook ... lol .... fatin emosi kowt time tu .... macam nak hentak je kepala nie dekat dinding .... (budak tak malu nak nangis ) haha ... but , i don't care ( sekali lagi tak malu ) .... dah perasaan masing2 .... tak boleh control .... laju je oir mata nie keluar .... sedihnya cuma Allah je yang tahu .... apa storynya tu , SHUT UP..!!  cuma kitaorang and adeq angkat fatin je yang tahu ... upsss ... jangan bising tau ... grrrr .. =.=' .... ok2 ... time tu fatin tgh tacing nangis bagai orang gila . ishhh3 ... bukannya sebab apa ... haha then , chit-chat lagi , adeq angkat fatin soh baca status  FARHAN  tu ... Ya Allah ... betapa tersentapnya fatin dekat sini bacanya ... issshhh .. bila dah baca , fatin copy ayat dia send balik kat dia , tacing lagi dia cakap dia dah ada mood balik , fatin pulak tacing ... sorry la ... fatin memang suka nangis ... depends la kan ... takkan lah nak nangis setiap masa ... kang orang cakap yang fatin nie tak sihat ( gila )   .....  ... bla .. bla ... bla ..... fatin dah banyak melalut ... haha .... apa aku kisah ..!! haha .... time tacing tu , sempat makan ais - krim Magnum tu ... jahat kan ?  but tak rasa sangat ais krimnya sebab air mata jatuh dekat aiskrim tu ... hhahhaaa ... ta de feel ... ingatkan makan ais-krim tu boleh la juga hilangkan rasa nak nangis ... tapi ... apa kan daya ... nangis tu lagi best .. hoho ... but , you know what , itu la pertama kali fatin nangis macam tu sekali ... and jujur ... what ?! fatin pun tak tahu nape ??? haaaiiiyaaaa ... orang ini sudah gila ..... boleh pengsan bhai ... haha ... ok ....
ok2 .... cukup la buat hari nie ok ????
wat lek wat peace je la awak ...