//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome.


Bigfoots!



Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Fatin Farhana
Others:   


bye

I have never wanted someone so badly as I want you.
ahhh serabut la. penat sangat nak jaga hati kau. penat sangat nak tunggu kau. penat sangat nak tanya kau dah makan belum, kau kat mana, kau dengan siapa, kau buat apa. you know, its soooooo worthless. tau tak. tambah2 pulak bila kau dapat kawan perempuan yang berkawan dengan batu api, segala batu babi tunggal perangai yang macam tah pape tu. haa aku give up. aku pasrah sangat. kau nak block aku ke apa. go on. i wont stop you. your choice.

sebab memang selama ni pun aku yang terhegeh-hegeh. aku yang beria-ria nak ws kau. so everything bad tu aku yang buat. so its okay.... but aku just nak cakap, dont trust your friend too much. even kawan kau tu pun boleh jadi backstabber. so watch out.

and for his friend yang suka sangat buka aib orang tu, i really hope you happy now for doing this to me. memang aku seronok dapat this attention from you guys. this showed my life are completely better than you guys. isnt? its okay. enjoy while you can

and to be honest, you are teaching me to be tough without you. thank you so much dear you. even though i still love you, but my heart already broken :')

soalan favouriteeeee


peritlah rasa ni. rasa macam nak buang jauh-jauh perasaan ni. rasa macam aku ni tak de function. is it?

sungguh aku cakap, sayang aku kat kau hm lain. aku tau aku tak patut buat kau macam ni. but i didnt even realize that i will love you this hard and this much. all i can say is my heart are so falling to you. i just cant deny it. Even kau pernah tanya aku, "hensem ke aku ni?", " aku bukannya ada pape pun.", " apa yang ada kat aku sampai kau suka dan sayang kat aku ni?" perlu ke jawapan tu? penting ke buat kau? adakah ia memerlukan jawapan yang spesifik untuk kau? dah aku cakap aku sayang kau, i dont think there should be a really long answer. tiap soalan kau tu aku akan jawab dengan soalan. " kau rasa?" then kau faham-faham je la soalan aku tu. tapi kau dah lama tak tanya soalan tu. kan? bosan la tu dengan soalan yang sama. lagipun kalau kau tanya soalan yang sama, aku akan jawab benda yang sama. so no point untuk kau. kan? hahahaha

sekarang kau banyak tanya soalan yang luar biasa. tak tau la kalau kau serious or just wanna play around ( cara kau paling annoying) with me.

" aku rasa kalau kita couple, kita takkan ada peluang langsung nak kenal hati budi masing-masing"

" maafkan aku sebab aku buat macam ni"

" maafkan cara aku ni buat kau kecewa, buat kau benci aku. tapi aku tak terniat untuk buat kau terluka"

" banyak mana kau sayang aku?" "kau boleh tahan dengan sifat baran aku?" 

" kau takut aku dating dengan orang lain eh" " kau kata orang lain tak pe, jangan dia." k soalan ni memang buat aku bengang. boleh buat carut. elok-elok aku tahan carutan aku tu, boleh terkeluar la segala carutan-carutan tu. haaa

so please tahan dengan perangai keanak-anakan aku tu. okay?