//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome.


Bigfoots!



Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Fatin Farhana
Others:   


kehidupan menjadi pelajar

assalamualaikum..!!! sesungguhnya sudah lama tidak membebel dekat entry. iye.. memang busy kali ni. tak dapat dinafikan pun. penat sangat pergi kerja, balik kerja. hm tak boleh merungut la kan. sebab itu courses yang aku pilih. walaupun bukan courses yang aku minat. tapi demi mama papa, aku sanggup turutkan kehendak hati.

kehidupan sebagai pelajar ni cukup susah bagi aku. penat. penat dengan perangai manusia sekeliling, perangai sendiri pun kadang-kadang aku tak boleh nak faham. dengan kos yang tak boleh bawak gurau lagi. tapi tak pe kan. harapan mama papa tu yang penting.

assignment, buku log masih belum settle. masih belum lengkap. padahal dalam beberapan hari je lagi zaman Latihan Industri bakal berakhir dan kehidupan aku sebagai penganggur' bakal bermula... ya Allah, terima kasih sebab kurniakan keluarga yang sentiasa di samping aku disaat aku susah. dan terima kasih juga kurniakan aku kawan-kawan yang memahami saat susah senang aku tak kenal erti lupa kawan demi aku. aku tersangat bersyukur ya Allah. dan tak lupa juga lelaki yang sering menjadi manusia yang kuat gaduh, kuat marah, banyak memberi nasihat yang berguna dan tidak berguna... aku tersangat bersyukur.!

*moga aku terus kuat untuk terus berjuang*

kenangan sem 1



Architecture Dinner